Machines krijgt U overal – Probleemoplossingen bij Den Sterken Steen B.V.

In tijden van hoge competitie hebben bedrijven, die zich professioneel op de markt bewegen, betrouwbare partners nodig die hen niet alleen de nodige machines en toebehoren leveren, maar ook probleemoplossingen bieden voor hun alledaagse en speciale toepassingen.

Net zo belangrijk is een competent advies en goede service: de machines moeten jarenlang inzetbaar blijven en in het geval van een defect snel weer werken om uitvaltijd te reduceren en de hoogst mogelijke productietijd te garanderen. De kosten door uitval van machines is vaak veel hoger dan door de  bespaarde kosten met een voordelige aankoop.

De firma Den Sterken Steen B.V. heeft zich als doel gesteld U een partnerschap aan te bieden die boven de normaal verwachte dienstverlening uitstijgt.

Dit begint met de analyse van uw probleem, het voorstellen van op maat gemaakte en concurrerende oplossingen en hun alternatieven, het uitkiezen van hoogwaardige componenten, snelle service en ook garantie na de koop.

Toepassing van de producten

Onze klanten reinigen stadswijken, paleizen, monumenten, woningen, fabrieken, viaducten, bruggen, staalconstructies, schepen, pijpleidingen, … e.a. Renovatie, sanering of ter voorbereiding op schilder- en ander conserveringswerk.

Onze organisatie

Wij hebben dealers in vele landen in de wereld. Den Sterken Steen B.V. vertegenwoordigt zelf torbo in diverse europese landen, in het Midden- en Verre Oosten en in Australië. Wij zijn geliëerd aan
torbo Engineering Keizers GmbH en werken samen met Holland Straal Systemen in de Benelux. Ieder land heeft ten minste één, maar vaak meer dealers die service verlenen.